ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Камарата на представителите на Пенсилвания одобри

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Камарата на представителите на Пенсилвания одобри
Коментари Харесай

Демократите прокарват предизборен законопроект в Пенсилвания, отдавна търсен от окръзите за по-бърза обработка на бюлетините

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Камарата на представителите на Пенсилвания утвърди в сряда законопроект, от дълго време издирван от окръзите, търсещи помощ за справяне с големите потоци от поща- в бюлетините по време на изборите в щата на президентските борби и с цел да се избегне повтаряне на проточеното броене на гласовете от 2020 година

Законопроектът идва едвам шест месеца преди Пенсилвания да може да изиграе решаваща роля при избора на идващия президент на изборите през ноември сред президента демократ Джо Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп, републиканец.

Законопроектът беше признат по партийна линия, 102-99, защото демократите го поддържаха, а републиканците му се опълчиха, предупреждавайки, че ще отвори вратата за измами. Той обаче е изправен пред огромни шансове в следения от републиканците Сенат.

Съгласно законопроекта, изборните чиновници в окръга могат да стартират да обработват бюлетините до седем дни преди деня на изборите.

Окръзите тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР