ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Формуляр, който гласоподавателите в Пенсилвания трябва

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Формуляр, който гласоподавателите в Пенсилвания трябва
Коментари Харесай

Пенсилвания преработи своите пликове за гласуване по пощата на фона на съдебен спор. Някои гласоподаватели все още се спъват

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Формуляр, който гласоподавателите в Пенсилвания би трябвало да попълнят от външната страна на пликовете за връщане на бюлетини по пощата, е модифициран, само че това не попречи на някои гласоподаватели да не попълнят това е тъкмо за първичните избори тази седмица и някои гласове няма да бъдат регистрирани като резултат, споделиха чиновници на изборите.

Първичните избори бяха първото потребление на актуализирания формуляр на гърба на пликовете за връщане, който беше оголен в края на предходната година на фона на правосъден спор за това дали бюлетините са годни, когато дойдат за броене в пликове, които не съдържат точни, написани на ръка дати.

Последното решение беше решението на 3-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати от предишния месец, което удостовери мандат за дата. Групите и лицата, които заведоха дело, с цел да оспорят условието, сега молят целия 3-ти окръг да преразгледа въпроса.

Държавният секретар на Пенсилвания Ал Шмид сподели на конференция в нощт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР