Харесваме или не Семейство Симпсън, никой не може да отрече,

...
Харесваме или не Семейство Симпсън, никой не може да отрече,
Коментари Харесай

Семейство Симпсън и новото им предсказание за Илон Мъск, X и SpaceX

Харесваме или не " Семейство Симпсън ", никой не може да отхвърли, че за своите над 30 години на дребния екран сериалът нееднократно е съумял да планува посредством своя сюжет разнообразни събития, случили се много след излъчването му. От смарт часовниците, през еболата до Доналд Тръмп като президент на Съединени американски щати - просто няма по какъв начин да не търсим и откриваме прилики с действителни лица и събития във всеки един епизод.

Последният, излъчен преди дни, е четвъртият от 35-и сезон на поредицата на FOX, и носи името  " Капан за жадност: Корпоративна любовна история ". В него фокусът е върху г-н Бърнс, който се влюбва в млада, отпаднала от колежа изпълнителна директорка на име Персефона и купува Twitter за нея.

Персефона е измамница, която подлъгва господин Бърнс да финансира неин подозрителен план, за който се твърди, че ще трансформира солената вода в питейна. А за рождения й ден, когато към този момент са двойка, той й сервира плик със синя птица начело, заявявайки, че й е купил цялата компания.

Той й споделя, че е сключил " преференциална договорка " с покупката на обществената мрежа, защото  " предходният притежател трябваше да я продаде, откакто неговата самоуправляваща се ракета за Марс се разруши в Международната галактическа станция ".

По този метод ни загатва предсказанието, че Илон Мъск ще е заставен да продаде преименуваната на Х платформа, макар че неговото име не се загатва непосредствено. Но няма за кого другиго да се приказва, тъй като другата му компания SpaceX има смели проекти да завладее Марс, които, в случай че съдим по предсказанията на сериала, няма да бъдат доста сполучливи.

Преди време различен епизод на " Семейство Симпсън " планува, че милиардерът ще купи Twitter и той в действителност го направи през 2022 година срещу 44 милиарда $. А почитателите на продукцията настояват, че тя е предсказала и ребрандирането на обществената мрежа, тъй като още в епизод от 2021 година се вижда Хоумър да изпозлва приложение с лого, наподобяващо това на Х, предава Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР