Хънтър Шейфър е вече на 25, но си спечелва световна

...
Хънтър Шейфър е вече на 25, но си спечелва световна
Коментари Харесай

Защо една трансджендър актриса отказва да играе трансджендър роли

Хънтър Шейфър е към този момент на 25, само че си печели международна популярност още през 2019 година, когато излиза първият сезон на сериала " Еуфория ". Тя е в основна роля един до друг със Зендая и на процедура играе себе си - трансджендър момиче.
 “Еуфория ” и отсрочените фотоси на трети сезон - по кое време ще се завърне сериалът
Лоши вести за третия сезон на “Еуфория ”

Ето какви са проектите на HBO

Още когато е в гимназията, актрисата е най-младият просител в дело, оспорващо законопроект в щата Северна Каролина, където е израснала, който не разрешава на транс хората да употребяват публични тоалетни, несъответстващи на пола им, посочен в акта за раждане.

" Чувствах, че би трябвало да върша изкуство в отговор на всичко, което се случва в Северна Каролина, до момента в който в действителност не за това желаех да върша изкуство безусловно. Мисля, че го усещах като че ли: " О, аз съм транс. Трябва да върша изкуство за това ", споделя  пред GQ.

В изявлението си за броя на изданието, отдадено на Global Creativity Awards, актрисата, която в този момент е и модел, образен актьор и фешън дизайнер, споделя, че желае да измести фокуса на обществеността от нейната транс еднаквост.

" Просто желая да бъда момиче и най-сетне да продължа напред ", добавя звездата от " Еуфория " и прецизира, че даже се колебае да споделя думата " транс " в изявленията.

" Веднага щом го кажа, се отприщва. Отне ми известно време, с цел да го схвана, само че ми лиши време и да науча, че не желая да бъда свеждана до това, и го намирам за извънредно унизително за мен и нещата, които желая да върша. Особено ми беше писнало да приказвам по въпроса след гимназията. Работих толкоз интензивно, с цел да стигна до мястото, на което съм, след тези в действителност сложни моменти в моя преход, а в този момент просто желая да бъда момиче и най-сетне да продължа напред. "

Изместването от този фокус е напълно целеустремено от страна на актрисата. В основата стои нежеланието ѝ да бъде възприемана като " транссексуалната актриса ". И даже признава, че е отказала редица транс функции след " Еуфория ".

" Просто не желая да го върша ", безапелационна е.

В изявлението си тя споделя също и за тъгата, която изпитва след гибелта на сътрудника си от сериала Ангъс Клауд. Той умря предишното лято на 25-годишна възраст от свръхдоза опиати. За него актрисата споделя, че е бил туптящото сърце на " Еуфория ".

" Никога не съм имала другар, с който да съм била толкоз близка. Наистина е сюрреалистично. Това е нов тип тъга. Просто постоянно хората, които са прекомерно положителни за този свят, са и прекомерно чисти. Той беше ангел. Той беше слънце ", добавя актрисата.

Пред изданието тя разкрива и за миг от персоналния си живот, за който преди време се спекулираше много. Оказва се, че Хънтър Шейфър и певицата  действително са излизали дружно.
 Зендая и Хънтър Шейфър на ревюто на Schiaparelli Haute Couture
За какво е цялата еуфория към Зендая и Хънтър от " Еуфория "

Хънтър Шейфър събра погледите на всички

Актрисата прецизира, че става дума за интервал от към пет месеца през есента и зимата на 2019 година Към днешна дата обаче двете са близки приятелки, даже толкоз, че са си като семейство, както го определя самата Хънтър Шейфър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР