Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем заема две места в

...
Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем заема две места в
Коментари Харесай

Губернаторът на Южна Дакота Ноем заема 2 места в законодателния орган, след като Върховният съд на щата се произнесе относно конфликт на интереси

Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем заема две места в законодателния орган, едното от които е празно от месеци, както тя търсеше и очакваше мнението на Върховния съд на щата по отношение на споровете на ползи на законодателя.

Миналата есен Ноем изиска от висшия съд да реши споровете на ползи на законодателя, свързани с държавни контракти след щатски сенатор подаде оставка от мястото си и се съгласи на съглашение за връщане на към 500 000 $ федерална помощ за ковид, която получи за бизнеса си в предучилищна възраст.

Съдът изслуша устни причини предишния месец на рядка среща на трите клона на държавното държавно управление, и разгласява своето мнение в петък, подкрепено 4-1 от съдиите.

Съдия Марк Солтър написа: „ Договорното ограничаване, посочено в (Конституцията на Южна Дакота), не е безапелационна възбрана за всички контракти, финансирани от страната. Вместо това той не разрешава на законодател или някогашен законо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР