Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем — потенциален кандидат за

...
Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем — потенциален кандидат за
Коментари Харесай

Губернаторът на Южна Дакота, потенциален кандидат за вицепрезидент на Тръмп, пише в нова книга за убийството на кучето си

Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем — евентуален претендент за претендент за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп — още веднъж притегля вниманието. Този път е за нова книга, в която тя написа за убийството на непокорно куче, както и на миризлива коза.

The Guardian се снабди с копие от книгата на Ноем, която скоро ще бъде издадена, „ Няма връщане обратно “: Истината за това какво не е наред с политиката и по какъв начин движим Америка напред. В него тя споделя историята на злощастния Щурец, 14-месечен пойнтер с жестка коса, която тя обучавала за лов на фазани.

Според Guardian тя написа, че историята е включена в покажете нейната подготвеност да направи всичко „ мъчно, комплицирано и грозно “, в случай че би трябвало да бъде направено. Но реакцията беше бърза против републиканския губернатор, който единствено преди месец притегли вниманието и рецензиите за публикуването на видео, сходно на реклама, за козметична стоматологична интервенция, която е получила отвън щата.

В книгата си Ноем написа, че е завела...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР