губернатор. J. B. Pritzker, D-Ill., предположи в неделя, че има

...
губернатор. J. B. Pritzker, D-Ill., предположи в неделя, че има
Коментари Харесай

Губернаторът на Илинойс казва, че гласоподавателите на Демократическата партия „изхвърлят“ гласовете си, като подкрепят всеки друг, но не и Байдън

губернатор. J. B. Pritzker, D-Ill., допусна в неделя, че има единствено два действителни избора за президент на идните избори, и твърди, че гласоподавателите на Демократическата партия хвърлят гласовете си, като поддържат всеки различен с изключение на президента Байдън.

Дейна Баш от CNN притисна Прицкер, който неотдавна водеше президентска акция в Мичиган, по отношение на позицията на RFK младши в президентската конкуренция, защото той ще взе участие в гласуването и в Мичиган, и в Хавай.

„ Дали наличието на Кенеди в бюлетината там съставлява действителна опасност за преизбирането на Джо Байдън? “ Баш попита.

Прицкер похвали " доста висок " възторг измежду демократите в щата. RFK Jr. получи достъп до бюлетини в щата Мичиган в бойното поле в четвъртък.

„ Мисля, че присъединяване на Робърт Ф. Кенеди младши в бюлетината в Мичиган няма да има огромен резултат върху крайния резултат. Хората схващат, че в действителност има единствено двама претенденти, които имат път към успеха в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР