Група хлъзгави влечуги едва не се озоваха на борда на

...
Група хлъзгави влечуги едва не се озоваха на борда на
Коментари Харесай

Мъж скри змии в панталоните си и се опита да се качи в самолет

Група хлъзгави влечуги едвам не се озоваха на борда на аероплан, излитащ от интернационалното летище в Маями (САЩ). Служители на Администрацията за транспортна сигурност (TSA) обявиха новината на X, прочут преди като Twitter.

В петък, 26 април, торба със змии беше открита в панталоните на пасажер на контролно-пропускателен пункт на интернационалното летище в Маями. Пътникът, разпознат като мъж, скрил влечугите в дребна зелена камуфлажна чанта.

Снимка, показана от TSA, демонстрира две розови змии, плъзгащи се по външната страна на торба с бял опаковъчен материал към нея. Според отчета чиновници на митническата и гранична работа на Съединени американски щати и полицията в Маями са били извикани на мястото. Змиите бяха предадени на Комисията за запазване на рибата и дивата природа във Флорида.
 Мъжът скрил змии в панталоните си, розови змии, любопитни неща, влечуги, опитал се да ги придвижи в панталоните си, змии в панталоните си, летище, качи се на аероплан Мъжът скрил влечугите в дребна зелена камуфлажна чанта Снимка: X (Twitter)
Пътникът се опитвал да вземе интернационален полет и му бил отхвърлен достъп на борда, откакто влечугите били открити. Министерството на превоза на Съединени американски щати изясни на уеб страницата си, че федералните и щатските управляващи постановат ограничавания върху превозването на живи животни. Освен това всяка самолетна компания дефинира свои лични политики за вярното боравене с животните, които транспортира.

Центърът за надзор на болесттите (CDC) поучава притежателите на домашни любимци да купуват полети с по-малко кацания и престой за по-плавно пътешестване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР