Грудов (Веселин Петров) ще използва умело намереното видео на Тороманов

...
Грудов (Веселин Петров) ще използва умело намереното видео на Тороманов
Коментари Харесай

Грудов маха Мия и Филип

Грудов (Веселин Петров) ще употребява ловко откритото видео на Тороманов (Мариан Вълев) и Елдърова, с цел да изнуди шефа си. След няколко добре премерени хода на амбициозния служител на реда, позициите и досегашната власт в полицейското ръководство ще претърпят неочаквани промени. Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще бъдат отстранени от следствието, а Тороманов ще би трябвало да поеме отговорност за дейностите си пред по-висшестоящите.
Реклама
Зловещото нахлуване над прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков) ще изправи полицията пред следващите загадъчни знаци. След недомислените дейности на Мия към библиотекаря, следствието няма да може да разчита на знанията му и това ще забави в допълнение разгадаването на посланието на причинителя.

Един от главните герои ще откри странни следи и предмети към дома си, което безспорно ще го наведе на мисълта, че точно той е набелязан да бъде идната жертва. Въпреки професионалния му опит и уменията за самоотбрана, ненадейно нахлуване ще го изненада в тил и животът му ще виси на косъм. Ще успее ли да се измъкне и да хване причинителя на офанзивата?
Реклама
Какво ще се случи с Тороманов? Кой поема властта в полицейското ръководство във Велико Търново? Как ще реагират Мия и Филип на новината, че са отстранени и какви са аргументите за това? Какво ще се случи с Кавалджиев? Кой ще откри злокобните улики до дома си и ще успее ли да се избави? Кои са новите обвинени? – разберете в епизода на „ Есента на демона “ този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР