Грижата за кожата с охлюви може да звучи малко обезсърчително,

...
Грижата за кожата с охлюви може да звучи малко обезсърчително,
Коментари Харесай

Holland & Barrett намалява цената на серума от охлюви „чудо в буркан“, който купувачите сравняват с ботокс

Грижата за кожата с охлюви може да звучи малко обезсърчително, само че муцинът от охлюви е неповторима съставна част, която завладя света на хубостта със своите впечатляващи свойства срещу стареене, защото се споделя, че хидратира, подхранва и успокоява кожата.

На пазара има няколко продукта от охлюви, само че Snail Gel на Dr Organic се оказва известен измежду купувачите, които го хвалят, че придава на кожата им „ по-младо чувство “, както и че „ оказва помощ при бръчки “ и „ избледняване петна. " Може да се ползва върху лицето и шията денем или през нощта и производителите настояват, че може да накара потребителите да наподобяват с шест години по-млади единствено за четири седмици.

Обикновена цена от £19,99, Holland & Barrett сега го е понижила до £14,99 - което го прави по-евтин от Amazon и Superdrug.

Гелът за охлюви на Dr Organic комбинира Helix Aspersa Muller - веществото, което охлювите естествено създават, с цел да регенерират бързо кожата и черупката си, когато се повредят. Алое ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР