Григор Димитров отпадна на полуфиналите на турнира на твърди кортове

...
Григор Димитров отпадна на полуфиналите на турнира на твърди кортове
Коментари Харесай

Алекс Де Минор спря Григор Димитров от финал в Ротердам

Григор Димитров отпадна на полуфиналите на шампионата на твърди кортове в Ротердам от сериите АТП 500 с награден фонд с награден фонд 2.29 милиона евро. 
Прочетете още
Първата ракета на България отстъпи с 4:6, 3:6 на №5 в схемата и №11 в международната класация Алекс Де Минор (Австралия). Срещата продължи 84 минути.

Преди този мач Димитров реализира три победи в Ротердам. Той отстрани поредно Лоренцо Сонего от Италия, Мартон Фучович от Унгария и Александър Шевченко от Казахстан.

Така за втора поредна година Димитров отпада на полуфиналите в Ротердам. Това е една от обичаните съревнования на българина, като той игра край тук през 2018 година, когато загуби от Роджър Федерер.

И двата сета в полуфинала против Де Минор се развиха по еднакъв метод с пробиви в първия гейм.

Димитров позволи пробив още в първия гейм на мача. При 1:2 Григор имаше два шанса за рибрейк, само че не съумя да се възползва. До края на сета нови пробиви нямаше и Де Минор завоюва с 6:4.

Българинът бе продънен още в първия гейм на втората част. При 2:3 Димитров имаше точка за пробив, само че още веднъж не съумя. Де Минор съумя да направи още един пробив края на мача и победи с 6:3.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР