Григор Димитров днес излезе за дебютния си мач от началото

...
Григор Димитров днес излезе за дебютния си мач от началото
Коментари Харесай

Програмата за понеделник в Монако: Григор излиза срещу местния любимец на централния корт

Григор Димитров през днешния ден излезе за дебютния си мач от началото на клей сезона, който беше в двойковата конкуренция на Мастърса в Монте Карло. Българинът сплоти сили със Себастиан Корда и несъмнено можем да кажем, че двамата имаха своите мощни моменти на корта, само че те се оказаха извънредно незадоволителни, с цел да бъде преодоляна съпротивата на опитните Марсело Аревало и Мате Павич, които разделят между тях 4 трофеи от Шлема в игрите по двойки.

Утре обаче за първата ни ракета следва надалеч по-важно тестване, тъй като той ще открие присъединяване си на сингъл. Родният ни представител ще премери сили с участващия с " уайлд кард " локален представител - Валентин Вашеро. Световният номер 141 в никакъв случай не е печелил дуел в ATP Тура, само че от началото на сезона може да се похвали с цели 3 Чаланджър трофеи и е прогресирал с над 140 позиции от началото на 2024-та.

Любопитното е, че Вашеро беше посетител на церемонията по тегленето на жребия и камерите уловиха по какъв начин се хвана за главата, когато разбра, че на старта ще се изправи против финалиста от Маями. Сблъсъкът сред Димитров и Вашеро е подложен под номер две в програмата на централния корт и ще започва не преди 13:30 часа българско време.

Програмата на централния корт " Рение III " в Монте Карло (понеделник)

1. Феликс Оже-Алиасим - Лука Нарди (стартират не преди 12:00 часа)

2. Григор Димитров - Валентин Вашеро

3. Стефанос Циципас - Ласло Джере

4. Карен Хачанов - Камерън Нори

 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР