Грамоти за постигнати високи резултати получиха 140 ученици от ППМГ

...
Грамоти за постигнати високи резултати получиха 140 ученици от ППМГ
Коментари Харесай

Наградиха отличили се ученици от ППМГ Акад. Иван Ценов във Враца /снимки/

Грамоти за реализирани високи резултати получиха 140 възпитаници от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “. Наградените са от 5-ти до 12-ти клас. Част от тях са отличени за завоювани призови места на национални и интернационалните олимпиади и надпревари в разнообразни посоки, които са включени в календара на МОН – математика, физика, осведомителни технологии, STEM науки, непознати езици, естествени науки, музика, спорт. Голяма част от тях са класирани на в няколко разнообразни посоки.
Отличия получиха и възпитаници от гимназията, заели от първо до трето място на регионалните кръгове на олимпиадите по разнообразни предмети, както и участвалите по разнообразни европейски планове. Грамоти бяха готови и за 44 учители от ППМГ, подкрепили подготовката и отличното показване на учениците.
Наградите бяха връчени на публична гала, която се състоя в спортната зала на гимназията. 
Наградените бяха поздравени от шефа на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ госпожа Татяна Василева, която им пожела да не престават да демонстрират познания и умения и да завоюват още нови призови места в другите посоки. Тя благодари и учителите за всеотдайния труд, вследствие на който са реализирани високите триумфи. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР