Гръмна нов скандал между две от политическите ни партии в

...
Гръмна нов скандал между две от политическите ни партии в
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Възраждане откраднаха идеята на БСП за българска музика в ефира

Гръмна нов скандал сред две от политическите ни партии в Народното събрание.

ПГ на Българска социалистическа партия развенча няколко законодателни мита на брифинг в Народно събрание. Крадат се хрумвания на Българска социалистическа партия. Това разгласи Иван Ченчев. Идеите на Българска социалистическа партия, по думите му, се изкривявали. Повод за недоволството на левите е брифингът от по-рано на Възраждане.

Българска социалистическа партия води битка за читалищата от години, загатна още националният представител. Повече българска музика в ефир има, сподели Ченчев. Тя е 20%. Освен това тематиката щяла да се разиска и на съдружен съвет. България е член на Европейски Съюз и по тази причина сме длъжни да имаме 60% европейска музика. Още от 2017 година алените се борили за повече българска музика в ефира. Българска социалистическа партия е поръчител за отбрана правата на българските създатели, увери Иван Ченчев, написа

Александър Симов счита, че не силово би трябвало да се постанова българска музика. Според него можело да се сътвори фонд, със средствата от които да се подтикват медиите да излъчват повече българска музика. Симов е удовлетворен, че има партии, които харесват концепциите на левицата, само че упорстват да не се заимстват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР