Гражданин на САЩ, издирван от Интерпол, е задържан в Благоевград,

...
Гражданин на САЩ, издирван от Интерпол, е задържан в Благоевград,
Коментари Харесай

Гражданин на САЩ, издирван от Интерпол, е задържан в Благоевград

Гражданин на Съединени американски щати, търсен от Интерпол, е арестуван в Благоевград, оповестиха от прокуратурата.

Съдът е почел настояването на Окръжна прокуратура – Благоевград за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на жителя на Съединени американски щати А.Х.-К., разгласен за интернационално търсене с червен бюлетин на Интерпол - Вашингтон по искане на способените правосъдни управляващи на Съединени американски щати.

Спрямо чужденеца е издадена заповед за задържане от Окръжен съд на Съединени американски щати, окръг Аляска, за наказателно гонене за закононарушения по Наказателния кодекс на Съединени американски щати - полова употреба на деца – приемане и владение на детска порнография.

 ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген 12 мин. Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген  Словашкият министър председател Роберт Фицо е пристигнал в схващане 3 мин. Словашкият министър председател Роберт Фицо е пристигнал в схващане  5 мин. " Да разберем Европа ": Какво съставлява Европейският парламент?  Камера снима момента на стрелбата по Роберт Фицо (ВИДЕО) 2 мин. Камера снима момента на стрелбата по Роберт Фицо (ВИДЕО)  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген 12 мин. Волфганг Шюсел пред bTV: Скоро няма да има спънки за пълноправното участие на България в Шенген  Словашкият министър председател Роберт Фицо е пристигнал в схващане 3 мин. Словашкият министър председател Роберт Фицо е пристигнал в схващане  5 мин. " Да разберем Европа ": Какво съставлява Европейският парламент?  Камера снима момента на стрелбата по Роберт Фицо (ВИДЕО) 2 мин. Камера снима момента на стрелбата по Роберт Фицо (ВИДЕО)  Нови цени за парното и топлата вода от юли 2 мин. Нови цени за парното и топлата вода от юли

Деянията са наказуеми с отнемане от независимост за период от 20 години и са закононарушения и по Наказателния кодекс на Република България. Издирваният А.Х.-К. е бил арестуван във 02 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Благоевград. Идентифициран е с паспорт, експертна информация и фотоси на лицето.

Предстои осъществяване на екстрадиционно произвеждане с приемане на молбата от способените органи на Съединени американски щати и разглеждането ѝ всъщност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР