Градски следовател, обявен от NYPD за предаване на наркотици, беше

...
Градски следовател, обявен от NYPD за предаване на наркотици, беше
Коментари Харесай

Градски следовател, обявен от NYPD, подава оставка, след като е видян на видеозапис да преглежда предмети на мъртвец, за които се твърди, че е прибрал в джоба си близо 500 долара, бижута: „Позорно“

Градски следовател, разгласен от NYPD за предаване на опиати, беше уловен на видеозапис посредством движимости на труп и се допуска, че е откраднал близо 500 $ в брой плюс бижута, научи The Post.

Предполагаемата кражба накара скърбящата племенница на мъжа от Бронкс да се бори да го погребе обичайно - и разкри систематична уязвимост, която корумпираните градски чиновници са употребявали от десетилетия, с цел да експлоатират имуществото на мъртвите в Ню Йорк.

След като Уилям Фигероа, на 71 години, умря самичък в жилището си в Белмонт на 5 декември от инфаркт, неговата система за видеонаблюдение с три камери, задействана с придвижване, продължи да работи.

Десет дни по-късно Феликс Р. Конде, следовател в офиса на обществената администрация в Бронкс, беше изпратен в тесния апартамент с една спалня на Фигероа, с цел да преброи имуществото му.

Като единственият „ сътрудник по наследствена благосъстоятелност “ в Бронкс на цялостен работен ден с 63 000 $ годишно, Конде отговаряше за възстановя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР