Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян публикува материал в

...
Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян публикува материал в
Коментари Харесай

Китайското външно министерство осмя седемте подвига на САЩ

Говорителят на китайското външно министерство Джао Лицзян разгласява материал в Twitter, в който съпоставя по какъв начин Съединени американски щати и другите страни виждат дейностите си на интернационалната сцена.

В обявата се демонстрират фотографии от няколко спора, в които Вашингтон е взел участие директно. Те включват бомбардировките над Хирошима и Нагасаки, Корейската и Виетнамската война, нахлуването в Ирак и Афганистан, военната акция в Пакистан и югославския спор.

Както означи дипломатът, Съединени американски щати считат, че се държат като супергерой, който избавя света, до момента в който другите страни виждат единствено заличавания и човешко страдалчество.

" Всеки би трябвало да има ясно схващане кой в действителност е той. И страните също ", написа представителят на външното ведомство.

Говорителят на китайското външно министерство постоянно разяснява дейностите на Съединените щати и други западни страни посредством изображения в персоналния си акаунт в Twitter. По-рано той уточни неразбирането от страна на Вашингтон на смисъла на израза „ интернационална общественост “, назова Съединени американски щати действителна опасност за цялото човечество, а също по този начин осмя думите на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за „ отбранителния темперамент “ на алианса.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР