Говоренето за успешното предсказване на бъдещето на Симпсън се води

...
Говоренето за успешното предсказване на бъдещето на Симпсън се води
Коментари Харесай

Разкриха причината да се сбъднат предсказанията в Семейство Симпсън ВИДЕО

Говоренето за сполучливото предсказание на бъдещето на Симпсън се води от доста години, само че в този момент създателите на канала Chuppl в YouTube имат вяра, че са съумели да разгадаят мистерията на основателите на анимационния сериал.  

Пътуването във времето и гадаенето постоянно се цитират като причина, заради която известният мултфилм е отгатвал доста неща през годините.

Някои от предсказанията на шоуто са толкоз дълбоки, че се трансфораха в известна просвета сама по себе си, пише Daily Star. Сред най-известните скорошни събития, планувани от обичаното шоу, са избирането на Доналд Тръмп и потъването на подводницата Титаник. Но по какъв начин го вършат?

Въпреки теориите на конспирацията, които се популяризират от доста години, създателите на канала Chuppl в YouTube считат, че в това няма нищо извънредно като пътуването във времето, а има просто и разбираемо пояснение. Екипът на канала счита, че това въобще не е сензация. Според тях това най-вероятно се дължи на биографията на създателите на сериала, а не на някакво ясновидство.
 Анимационен сериал Симпсън, анимационен филм, прогноза за бъдещето, бъдещето в Семейство Симпсън, пътешестване във времето, познайте бъдещето Популярни анимационни сериали предсказаха президентството на Доналд Тръмп Снимка: grab
„ За разлика от множеството други излъчвания, екипът на сценаристите на „ Семейство Симпсън “ се състои главно от добре подготвени писатели в области, вариращи от математика до обществени науки, тъй че те също са доста тясно свързани с тези, които са в авангарда “, сподели водещият на The Simpsons Conspiracy: How They Predict The Future.



Те припомниха, че сценаристът Дейвид Коен е учил физика в Харвард. Екипът също по този начин означи, че шоуто постоянно подсигурява, че математиката е вярна, като употребява топ математици като астролога от Колумбийския университет Дейвид Шиминович, с цел да напише уравненията, които се появяват в шоуто.

Блогърите откриха още, че са нужни към 13 години, с цел да се сбъдне предсказанието, направено от шоуто, и че най-точните предсказания идват от сценаристи с математическо обучение.
" Повечето други неща, като Тръмп като президент или спечелването на Световното състезание по футбол в Бразилия, са обосновани догатки. Тръмп обмисляше да стане президент още през 90-те години. Толкова доста от това, което прогнозирахме, за жалост, беше планувано ", сподели шоурънърът Ал Джийн пред Metro.
 Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР