Гоце Делчев има повод за гордост. Техен съгражданин е втори

...
Гоце Делчев има повод за гордост. Техен съгражданин е втори
Коментари Харесай

Гоце Делчев ликува: Крум Томчев стана втори в света по натурален културизъм

Гоце Делчев има мотив за горделивост. Техен съгражданин е втори в света по естествен културизъм. Аплодисмените са за Крум Томчев, едно настойчиво момче,което популяризира България зад граница. За него и България приказват всички,присъствали на надпреварата във Валенсия Испания. Ето какво описа първенецът:

Горд съм! Изкачих България до ВТОРОТО ходило в Топ3! ВицеШампион на Световното състезание по Натурален Културизъм, Валенсия, Испания!

Бавно и славно се качваме по стълбата на триумфа!
Четири месеца подготовка, интензивен труд, тренировки до пристъп, и куп задания! И ето, резултата е на разположение!

Втори в Света! Българското знаме развято гордо! Чест е за мен! Голяма чест!
Има какво да ви описвам!

Това съревнование нещата бяха разнообразни. Няма и разбиране от Ковид и всичко протече по-спокойно. Насладих се на целия развой.
Макар, че потеглих от България с лека простуда, в деня на кантара всичко към този момент беше наред, подготвен за екшън.

А през вчерашния ден / състезанието/ със ставането започнаха дилемите, багра, грим, храна.. както си му е реда. Много състезатели, усмихнати и приветливи. Треньори, които непрестанно кръжат към тях, с цел да им обезпечат успокоение. Пълна зала с екипа на надпреварата и журито.

Стегнати в костюми, обикалящи измежду нас, състезателите и даващи препоръки. 11. 06. 22г от тези дни, с които стоплям душата си. Давам си отговор и се увещавам, че съм жив, тъй като върша това, което обичам! Това, в което имам вяра! Това, на което се изучавам и предавам!

Всичко е постижимо. Бавно, мъчно и постижимо! Защото всеки от нас е основан да бъде първенец, в това което обича да прави! Всеки един от нас, може повече, от колкото допуска! Да се трансформира, да се учи, да надгражда! Да тъкмо по този начин, да надгражда! Надгражда ли човек, всичко прави. Страшното е да седиш на едно място. Движиш ли се, въпреки и постепенно, се приближава до стремежи триумф!
Та и по тази причина не ви приказвам за медали. Те са просто характерен знак, неизменима част от надпреварите. Другото топли душата- процесът, през който си минал, който си продолял и надскочил. Надградил!


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР