Господ“ сам избира на кого да дава крила“…На нас, както

...
Господ“ сам избира на кого да дава крила“…На нас, както
Коментари Харесай

Хората са същите, дори когато „Господ“ раздава крила на охлюви

„ Господ “ самичък избира на кого да „ дава крила “…

На нас, както от дълго време го е дефинирал Оруел – ни е отредено място там в „ Свинефермата “. Вече десетилетия „ божиите полезности “ са евроатлантически. И се чудим през днешния ден на глас, тези „ Ангели “, дето летят и предопределят ориста ни - „ прасета “ ли е по добре да са, или „ охлюви “.?!

Ако излезем от фауната на религиозния фолклорен символизъм, нищо друго не ни остава, с изключение на да „ гледаме сеир “. 

Първо, ще оповестят това, което всички баби по входовете на Люлин приказват от десетилетия. Клиентелистките Средства за масова информация „ внезапно “ ще стигнат до изводите, които колегията на списание „ Сигурност “ 10 години разгласява настойчиво.

Един основан от същата политическа клика „ подправен воин “, ще „ измете политическия боклук… “ Къде ли му беше възприятието за хигиена когато ликът му бе един от „ боклуците “ на всичките плакати по площадите под надписа „ мутри вън “.!?

След „ следващото “ „ изчегъртване на злото “, неолибералната политическа машина го възпроизведе и това го мултиплицира до степен на невъзможността да се самопреглътне. Грозната незаконна политическа невъзможност, наложена оперативно от господ/арите/ и режисьорите на световната геополитическа пиеса по нашите земи, през днешния ден /из/родиха нова режисура за нацията. Новата перверзия, е доста по извратена от тази с „ атентата “ преди дни. Българската политическа мафия, ще се самоликвидира, а един „ патриот “ и „ родолюбец “, след пътуването си до Америка е прозрял и „ истината и пътя и живота “ и през днешния ден ще ни избави - от „ родителите си “ …

Бок да пази България! Защото ние, ние още веднъж сме идиотите…



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР