Гореща изповед след излизането си от Ергенът“ направи Боряна Лекова.

...
Гореща изповед след излизането си от Ергенът“ направи Боряна Лекова.
Коментари Харесай

Красавица направи гореща изповед след излизането си от Ергенът 

Гореща изповед след излизането си от " Ергенът “ направи Боряна Лекова. Пред своите почитатели в обществените мрежи перничанката показа, че не е получила роза, само че спечелила доста повече.

" Участието ми в “Ергенът " беше най-голямото премеждие, в което в миналото съм се впускала.

Ако питате дали скърбя, незабавно ще ви кажа- НЕ! Предизвиках себе си, изпитах страхотни страсти, срещнах прелестни хора. Благодарна съм за всичко, което ми се случи.

Научих се да бъда уверена и да не диря щастието в лицето на други хора, тъй като то се крие в мен самата. Научих се да се обичам “, написа хубавицата.

Тя е горда, че съумяла да покаже себе си такава, каквото е - същинска, прочувствена, свенлива и постоянно усмихната.

" Благодаря на фамилията и околните си, както и на всички вас за поддръжката, която ми оказахте и благите известия, които ми изпращахте! Сигурна съм, че най-хубавото занапред следва! “, добави Боряна, съобщи " България Днес ".

Лекова се занимава с продажба на коли и е заредена с адреналин. Тя е извънредно усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама, само че признава, че не е изцяло задоволена от постигнатото досега както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Горчивият опит в любовта не е отказал Боряна от желанието да срещне верния за нея мъж. Мечтае за сплотено семейство, построено на взаимно доверие. Влезе в " Ергенът “ с вярата да прекъсне серията ѝ от несполучливи връзки и да срещне огромната обич в лицето на Евгени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР