Горещ финал и бурни емоции предложи последният епизод от шестия

...
Горещ финал и бурни емоции предложи последният епизод от шестия
Коментари Харесай

Финалът на Hell’s Kitchen постигна рекордна за сезона гледаемост

Горещ край и бурни страсти предложи последният епизод от шестия сезон на най-гледаното кулинарно предаване в страната – Hell’s Kitchen .

Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на Hell’s Kitchen в този епизод е 38,1% измежду аудиторията в дейна възраст (18-59 години). Този резултат усъвършенства върха за сезона, регистриран в епизода по-рано тази седмица, когато феновете бяха впечатлени от тройното предложение за брак на финалистите Станислав, Димитър и Чоткин. Втората телевизия в класацията регистрира доста по-нисък резултат по същото време.
 аудиторен дял NOVA
Обявяването на спечелилия от Hell’s Kitchen сезон 6 е гледано от над 40% от всички телевизионни фенове в коментираната публика, до момента в който по същото време, втората телевизия в класацията е с близо 2 пъти по-нисък резултат.

Част от шестия сезон на най-горещото кулинарно риалити станаха 25 стимулирани участници , които се бориха за огромната премия от 100 000 лева На едно място бяха събрани повече от любопитни персонажи, които ще останат вечно в историята на Hell’s Kitchen. Не по-малко забавни бяха и личностите в звездния тим тази година – победителката Александра Гърдева, Пеньо Гатевски-Гатьо, Бони, Тома Здравков, Коцето Калки, Изабел Овчарова-Изи, Наталия Кобилкина, Китодар Тодоров и Радка Булман. В последните месеци всички те се впуснаха в всевъзможни кулинарни провокации, които изпитаха техните умения в кухнята. Шестият сезон на предаването ще бъде запомнен и като сезона на любовта, откакто точно там пламна искрата на любовта сред участниците Симона и Димитър и първенеца Чоткин и Камелия.
 Hells Kitchen Hell’s Kitchen
Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen към този момент е отворен. Всички, които желаят да се впуснат във вълнуващото кулинарното премеждие и да се учат персонално от началник Виктор Ангелов, могат да се запишат за кастинг на.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР