ГОПЕТ Логистикс вече покрива над 60% от енергийните си нужди

...
ГОПЕТ Логистикс вече покрива над 60% от енергийните си нужди
Коментари Харесай

Лидер в транспортния бранш със сериозна стъпка към преминаването на собствена енергия

ГОПЕТ Логистикс към този момент покрива над 60% от енергийните си потребности с помощта на лична покривна фотоволтаична апаратура, оповестиха от сдружението. Компанията, част от водещия изпращач ГОПЕТ ТРАНС, е построила оборудването върху постройката на сдружението в кв. Казичене.

Инвестицията в размер на половин млн. евро съставлява значима стъпка към постигането на 100-процентова енергийна самостоятелност и декарбонизация, осведомят от офиса на компанията.

Най-голямата спедиторска компания у нас нападна турския пазар и гледа към немския

Регионалният шеф Мариела Белитова споделя за новите проекти на компанията

Реализацията съответствува и с 20-годишния празник на сдружението, което обслужва клиенти от разнообразни промишлености, измежду които търговци на бързооборотни артикули, мода, осветителни тела, строителни материали и други.

В отговор на световните провокации и динамичните процеси в логистиката, компанията се специализира в даването на нови услуги. Част от клиентите аутсорсват напълно активността си по разтоварването на контейнери с оглед понижаване на разноските и нараснала успеваемост, разясняват от там. Като трендове с капацитет да се трансфорат във водещи в международен мащаб от ГОПЕТ обрисуват онлайн извършването на покупки, B2C и B2B платформите. Именно пратките на огромните B2B платформи, включително и Amazon, са причина компанията да създава лична оперативна линия за тяхното обслужване.

Част от портфолиото с услуги на ГОПЕТ Логистикс са препакетиране, етикетиране, асемблиране, баркодиране, палетизиране, депалетизиране и други. От началото на 2024 година са обслужени над 40 клиенти от разнообразни браншове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР