Гонджа Вуслатери – бременната звезда от Майка“ и Малки тайни“,

...
Гонджа Вуслатери – бременната звезда от Майка“ и Малки тайни“,
Коментари Харесай

Бременната Гонджа се омъжи тайно за държавен служител

Гонджа Вуслатери – бременната звезда от „ Майка “ и „ Малки секрети “, се кълнеше, че няма да се омъжва преди раждането, само че явно е размислила и подписа брак с бащата на бебето в утробата й – държавният чиновник Левент. Двойката се венчали скрито преди броени дни в кметството на Истанбул, а на церемонията участвали единствено младоженците, кумовете и обредният чиновник.

 

Гонджа, която е родена през 1986 година в Бурса, е всестранно развита персона. Не единствено е отлична актриса, а и художничка и поетеса.

 

Споделя, че прекарва свободното си време в изобразяване и основаване на лирика и дори има издадена стихосбирка. Признава, че всичко, що е изкуство, я влече – обича доста и музиката, само че за жалост не е добра певица.

 

Името на Гонджа Вуслатери бе забъркано в величествен скандал през 2019 година тогава Сонгюл Йоден разгласи екранната Шуле от „ Майка “ за безочлива крадла, която й била отмъкнала и мъжа, и бижутата й. обвиняването бе отправено обществено от ефира на неделно магазинно предаване по един от тв каналите в Турция.

 

Вуслатери даже си разрешавала да върви по всемирски събития с обеците и герданите на колежката си от „ Перла “. Йоден не си била събрала багажа от къщата, която обитавала с Керем Алашък и по този метод накитите й се озовали в ръцете на идната му възлюбена.

 

Сонгюл делила покрив и постелка с екранния Айхан Кандарлъ от „ Черна обич “ в продължение на близо 7 години. Двойката обитавала първокласна резиденция в един от най-престижните истанбулски квартали – „ Нишанташъ “. След това в същото жилище се нанесла и Гонджа. Чернокосата хала се настанила при Керем още преди да е финализирала развода си с първия й брачен партньор Бурак Ертоган.

Инфо: Уикенд

Тагове: Гонджа Вуслатери Сонгюл Йодем Керем Алашък Айхан Кандарлъ Бурак Ертоган Левент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР