Голяма работа са Сценаристите на Шоуто - колкото повече редят

...
Голяма работа са Сценаристите на Шоуто - колкото повече редят
Коментари Харесай

Слави, слагай жартиерите и смело на килимчето в Сараите!

Голяма работа са Сценаристите на Шоуто - колкото повече редят кабинета на Слави, толкоз по-продуктивен става. Вижте Момчил Иванов, който ще оправя правораздаването. Отлична визитка - историк, правист, юрист, съдия, учител, с бизнес и политически опит в Съюз на демократичните сили, РЗС, ВОТ,  " Република Бг ", Има Такъв Народ, последният да затвори вратата. Но и с възприятие за комизъм, каквито ги обичат дамите.  

Според изминал в медиите чат писал на студентка преди изпит: " В понеделник заран - на аления килим. Слагай жартиерите и ще видиш, Давай самоуверено! " Какво по-свежо като за изпит по комерсиално право?!

В изтрити Фейсбук-постове пък кандидат-министърът с юнашко име чегърта " соросоидите-майкопродавци " и изобщо " цялата гнусна сган, която последните 30 години непрекъснато точи държавните финанси под една или друга форма ".

В това министерство има последователност. Ексначалникът му Данаил Кирилов удостои последователите на реформаторските партии с комплимента " безумно красива паплач ". В отговор на техния, че надминал хитовия " Барни Ръбъл ". И оприличи " Да, Българина " Христо Иванов на детския любимец  " СпонджБоб Квадратни гащи ". С добавката, че след десанта му на Росенец играл  " танго на камъните с защитата ".

Та откакто Кирилов заби темелите на правосъдната промяна, Иванов ще я надгражда. Също както претендентът за вътрешен министър Петър Илиев ще оправя вътрешния ред. И той правист, учител, лекар по право, юрист на годината. Е, островната страна Барбадос, на която е почетен консул, се падала малко офшорна топ дестинация, но нейсе - натрупал е дипломатически опит. 

И дисертацията му била нещо проблематична, само че то и партийният му началник Слави Трифонов мина през сходен проблем. Не си беше взел държавните изпити, само че в едно от предаванията му несменяемият тогавашен ректор на музикалната академия и ексминистър на културата Георги Костов му донесе на ръце дипломата. След време уверяваше в медиите, че не е бил ченге, а " доверчив боец от военното контраразузнаване ", който единствено два пъти писал сведения под диктовката на офицери ". Ами като има кой да диктува сюжети, по какъв начин да не пишеш доноси и дисертации?! 

Въобще стига с тия жълтини за партийното Шоу на Слави, чиито сюжети се пишат не на мрачно в Сараите, а на екс от Тошко и Филип със свирепите погледи.  Този, последният изясни държавнически даже идването си с изпокъсани дънки за разискване на парламентарния устав в пленарната зала на Народното събрание:  " Това е скъсаното доверие сред жителите и политиците, което ние ще опитаме да закърпим още веднъж ".

Нещо като надълбоко философската поръчка на кандидат-премиера Пламен Николов да прекрои преспанския контракт сред Атина и Скопие. Или пък на посочения за финансов министър Пламен Данаилов да скъса графика за въвеждането на еврото, докато  " приходите на българите доближат средноевропейските ". Тоест до второ пришествие.  И с избор примерно на турската лира или рублата, които са надалеч по-стабилни. 

Е, този път Новите варвари в действителност идват? Нормално, щом ИТ(п)Н, има и такава слаба страна! В която мутро-политическата чалга се възприема като поп фолк музика. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР