Голяма група нелегални имигранти пробиха бодлива тел и се насочиха

...
Голяма група нелегални имигранти пробиха бодлива тел и се насочиха
Коментари Харесай

Нелегални имигранти щурмуват границата на САЩ в Ел Пасо, преобръщат пазачите на фона на противопоставянето на тексаския закон

Голяма група незаконни имигранти пробиха бодлива тел и се насочиха към граничната стена в Ел Пасо, Тексас, в четвъртък в безредна сцена, по време на която пазачите бяха съборени – тъкмо когато законът за битка с незаконната имиграция на страната беше арестуван в съдилищата.

Видео, снимано от New York Post, сподели десетки възрастни мъже откъсват бодлива тел, сложена от страната, и се нахвърлят около тексаските национални гвардейци. След това изтичаха към сектор от граничната стена, където бяха блокирани от по-нататъшно нахлуване.

Източник от правоприлагащите органи в Тексас сподели пред Fox News, че групата се състои от над 300 незаконни имигранти и към 100 възрастни мъже се втурнаха към бойците, а един е задържан до момента за нахлуване над боец. Мелето стартира, когато едно семейство бе позволено да премине. Източникът сподели, че евентуално ще има още арести за заличаване на имущество и нахлуване.

" Върни си по дяволите! " един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР