Голям търговец на дребно на обувки ще затвори още един

...
Голям търговец на дребно на обувки ще затвори още един
Коментари Харесай

Голям търговец на дребно на обувки ще затвори още един от своите 320 магазина, тъй като купувачите казват, че „всичко е свършило“

Голям търговец на дребно на обувки ще затвори още един от своите 320 магазина, защото купувачите по високите улици споделят, че „ всичко е над " за марката.

Shoezone удостовери, че ще затвори магазин в Hanley, Stoke-on-Trent, защото знаци " затваряне " са видяни на витрините на основната улица. Членове на обществеността бяха „ шокирани “ от затварянето и споделиха, че целият град страда, защото поток от затворени магазини.

Купьорката Трейси Бредбъри, на 52 години от Ханли, сподели: „ Шокирана съм, че Затваря се. Ще бъде нереален град, преди да се усетите. Трудно е да намерите обувки, които желаете в магазин, с цел да ги пробвате. "

Друг покупател добави: „ Целият град е изгубен за бизнеса, тъй като общините позволиха построяването на извънградски търговски центрове. “ Трети сподели: „ Всичко свърши “. Магазините Shoezone в цялата страна са подготвени да затворят през идващите седмици, откакто 13 магазина бяха затворени до 2023 година Членове на обществеността в този момент се опасяват, че центърът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР