Глория обяви, че няма връщане назад. Певицата призна, че е

...
Глория обяви, че няма връщане назад. Певицата призна, че е
Коментари Харесай

Глория не е на себе си, взе съдбоносно решение: Не искам повече! Гаврят се с нас

Глория разгласи, че няма връщане обратно. Певицата призна, че е разочарована от ставащото в България. Фолкзвездата е възмутена от злобата и експанзията на обществото, както от наглостта и кражбите на властимащите.
Въпреки че нейното семейство е доста добре материално, изпълнителката е уверена, че средата е значима и въздейства на бита.
„ В нашата страна нещата не се случват. Не желая повече да понасям!Има закони, които не се съблюдават. Властимащите се гаврят и ни вършат на простаци “, възмутена е Глория.
Чалгарката счита, че поради актуалната обстановка в страната ни не вижда смисъл да остава.Сигурна е, че новото място, където има намерение да се реалокира, ще й предложи по-добри условия на живот, написа kliuki.bg. Глория не разгласи къде има желание да емигрира, единствено загадъчно показа, че за четири часа още веднъж ще е в столицата. А и няма по какъв начин да се раздели с обичаните си почитатели и музиката, която пее.
Според осведомени изпълнителката ще емигрира в прилежащата страна Гърция. Там Глория се е сдобила с първокласното имение на първия ръкав на Халкидики за 800 000 евро, което ще изплаща с години. Къщата е с аспект към морето, има и личен басейн.Не е ясно дали ще отпраши за там с по-младия си другар Добромир Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР