ГЛОБИТЕ за родители, които извеждат децата си от училище, скоро

...
ГЛОБИТЕ за родители, които извеждат децата си от училище, скоро
Коментари Харесай

Аз съм ръководител на PTA, но изведох деца на 9 и 11 години от училище за екскурзия до Дисни Флорида – все пак спестих £5k с глобите

ГЛОБИТЕ за родители, които извеждат децата си от учебно заведение, скоро ще нараства до £80 на дете.

Но майка Емили Клиъри, на 46, споделя:

„ Самодоволна усмивка пропълзя по лицето ми, до момента в който гледах по какъв начин децата ми се гмуркат в басейна, до момента в който аз попивах слънчевите лъчи на Флорида.

Не можех да не си показва други майки, трескаво приготвящи пакетиран обяд и обикалящи учебното заведение, до момента в който моето семейство и аз се наслаждавахме на празника на живота си.

Бягство, което ни струваше £ 5000 по-малко — с помощта на елементарния факт, че ги вземахме по време на семестъра, а не по време на формалната учебна почивка.

Да консумирам спестяванията си за пътешестване до Disney World в Орландо не беше решение, което бях взел леко, изключително откакто това означаваше да извадя 11-годишния си наследник и деветгодишната си щерка от учебно заведение за една седмица.

Аз съм доста неоправдателен човек и гледах с неуважение на хората, които взимат деца отвън учебно заведение по време на образователния час

Мисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР