ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — UConn запази непокътната заявката си да

...
ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — UConn запази непокътната заявката си да
Коментари Харесай

Водени от Касъл и Клинган, защитаващият шампион UConn се завръща в играта за титлата на NCAA, побеждавайки Алабама с 86-72

ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — UConn резервира непокътната поръчката си да се повтори като народен първенец, като оцеля в първия си същински тест от шампионата на NCAA, получавайки 21 точки от първокурсника Стефон Касъл, до момента в който се стискаше в отбрана през второто полувреме на успеха с 86-72 над Алабама във Финалната четворка в събота вечер.

Предпоставените Хъски (36 -3) изнесе шоу March Madness, преди да дойде в пустинята, сектор, който включваше тичане с 30-0 в унищожаването на Илинойс в Elite Eight.

Това беше по-скоро постепенно изгаряне, с UConn, който устоя на ранна вълна от тройки, преди да задържи Crimson Tide (25-12) без гол от игра по време на петминутно отделяне през второто полувреме.

Следващото за Huskies ще бъде това, което би трябвало ще бъде доста по-физически тест против 7 фута 4, 300 паунда Зак Иди и Пърдю в мача за националния шампионат в понеделник. Те имат собствен личен приключен огромен човек в 7-2 Донован Клингън, който приключи с 18 точки и четири блокирани уда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР