Гледам се разгаря темата за заплащането на коментатори/анализатори и прочие

...
Гледам се разгаря темата за заплащането на коментатори/анализатори и прочие
Коментари Харесай

Слави Василев: Да, карам Порше - значи съм независим!

Гледам се разгаря тематиката за заплащането на коментатори/анализатори и прочие политолози.  Не знам кой какво взима, само че аз съм единственият коментатор, който върви към студиото с 911. За тези, които не знаят това е модел на Porsche. Това написа в обществените мрежи Слави Василев.

Но може би точно тъй като имам задоволително, че да го разгласявам, нямам потребност да взимам заплата или възнаграждения от политици, партии и НПО-та. И надлежно посочвам нещата с същинските им имена.

Например мога умерено в ефир (а не в кръчмата, има разлика) да кажа, че Борисов, Доган и Пеевски са архитектите на държавния рекет, а ПП/ДБ сполучливо прихванаха модела, и даже са доста щастливи от този факт. 

Мога да го кажа, първо тъй като знам по какъв начин работи машината - разказвал съм в детайли по какъв начин рекетираха татко ми края на 90-те, посредством корекция в закона, с предварителна опасност в прав текст, че в случай че не платиш в сакове кеш, ще ти заторят бизнеса. Данчо ментата беше началник на бюджетната комисия, тогава от групата на ОДС, която одобри поправките, и ни взеха бизнеса. За тези, които се интересуват съм писал статус тук. 

Та, първа тъй като знам. И второ, тъй като мога.

Много малко от сътрудниците ми могат. За това и не си укривам колата. Или каквото и да е било, обвързвано с живота ми. Защото нямам от какво да се тормозя, за разлика от доста други, надалеч по-богати хора от мен. Но там е разликата. 
Аз мога да си покажа колата, мога да кажа и истината. А те, не могат нито едно от двете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР