Главният медицински кореспондент на ABC News не би казал в

...
Главният медицински кореспондент на ABC News не би казал в
Коментари Харесай

Медицинският кореспондент на ABC News няма да каже дали Байдън е физически изправен за работата: „Аз не съм негов лекар“

Главният медицински сътрудник на ABC News не би споделил в петък на „ The View “ “ в случай че смяташе, че президентът Байдън е физически кадърен за работата, заявявайки, че тя не е негов доктор.

Психичното здраве на Байдън е под микроскоп повече от всеки път през 2024 година, защото той търси втори период. Той беше разгласен за физически кадърен за президент след годишния си изпит тази седмица и доктор Дженифър Аштън беше запитана за мнението си в токшоуто на ABC за това по какъв начин той се съпоставя с други 81-годишни мъже.

Аштън се пошегува, че не може да се оправи с тежестта на президентството като 54-годишна жена, само че добави, че има „ очевидни пропуски “ във физическия отчет, оповестен на обществеността.

„ Правим това, което се назовава обзор на системите всякога, когато вършим физически обзор на някого “, сподели тя. „ Това включва освен обща неврологична оценка, само че и умствена оценка, скрининг за меланхолия или психиатрични болести, психологични болести, безпок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР