Главните пътни артерии са почистени и опесъчени в Габрово, съобщиха

...
Главните пътни артерии са почистени и опесъчени в Габрово, съобщиха
Коментари Харесай

Актуална зимна обстановка в Габрово и Трявна

Главните пътни артерии са почистени и опесъчени в Габрово, оповестиха от Общината.

Всички екипи на отдел „ Озеленяване “ предпочитано не престават работа по унищожаване и транспортиране на счупени клони и дървета.

11 екипа от Оперативна програма „ Благоустрояване “ правят услугите " Сметосъбиране " и " Сметоизвозване ".

По информация на електроразпределителното сдружение - работата по премахване на повредите приблизително напрежение е завършила.

Община Габрово получи увещание от сдружението, че ще бъдат обхванати повредите по ниското напрежение, които касаят битовите клиенти.

Градските и извънградските линии на Общински пътнически превоз се извършват по график с вероятни закъснения.

Проходът " Шипка " е отворен за придвижване при зимни условия, пътната настилка е заснежена, като тук-там има заледявания. Отворен е пътят Узана-Габрово.

Зимна конюнктура в община Трявна:


По последни данни от началника на мрежови измервателен регион - Трявна към електроразпределително сдружение " Север " АД - към момента обитаеми места без ток в община Трявна остават кметство Станчов хан, Белица, регионите на Фъревци и Кръстец.

Работата на спешните екипи продължава до цялостното премахване на зародилите неизправности.

Продължава и работата по разчистването на пътни сектори към дребните обитаеми места и поддръжката на централните градски елементи и високите жилищни квартали на Трявна и Плачковци, оповестиха от Общината.

Работата в региона на кметство Станчов хан не престават и все още. Пробит и пристъпен при зимни условия е пътя към Петровци. Снегопочистващите компании не престават разчистването на пътищата в региона на Конарско, с цел да обезпечат достъп на спешните екипи на " Енерго-про " за възобновяване на тока в кметството.

Направена е организация по пробиването на пътя и към село Горни Дамяновци з а достъп на хората там.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР