Главен инспектор Марио Климентов Георгиев от Областната дирекция на МВР

...
Главен инспектор Марио Климентов Георгиев от Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Главен инспектор Марио Климентов получи приза „Полицай на годината”

Главен контрольор Марио Климентов Георгиев от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен стана служител на реда на годината за 2023. На специфична гала началникът на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност ” в регионалната дирекция получи наградата за разкрита нарколаборатория. Тя е на рекордно огромна повърхност от 5 декара, с над 2 хиляди растения и техника на стойност 2 милиона лв..

Министър Калин Стоянов връчи премиите на отличилите се чиновници и благодари на българските служители на реда за ежедневните старания, които полагате в името на закона и сигурността на жителите. Колективната премия бе присъдена на отдел „ Противодействие на престъпната престъпност “-СДВР

Вътрешният министър акцентира, че днешните оценки за служителите на реда са както логически свършек на една динамична година, оценка за техния труд и този на сътрудниците им, по този начин и убеденост, че министерството ще продължи сполучливото да извършва отговорностите си в името на сигурността на хората.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Живко Коцев напомни, че професионалните резултати са плод на групови старания, които изискват отлична съгласуваност и положително взаимоотношение. В този смисъл гл. комисар Коцев разяснява, че премиите „ Полицай на годината “ са оценка за партньорство и работа в екип.

И.ф. основен прокурор Борислав Сарафов удостои министър Калин Стоянов с почетен знак на Прокуратурата на Р България за положително съдействие, действеност и реализирани високи резултати при запазване на публичния ред и битката с престъпността. И.ф. основният прокурор уточни, че премията с изключение на персонална е и оценка за работата и отдадеността на всеки един чиновник на Министерство на вътрешните работи.

Поздрав към чиновниците насочи и вицепризедентът на Р България Илияна Йотова. По думите й премиите са израз на уважението към професионализма на служителите на реда. „ Малко е да се каже, че останалите институции и обществото сме в дълг към труда ви. Благодаря на всички вас за положените старания в подтекста на приемането ни в Шенген. Зад това стоят доста труд и отговорност и българското общество би трябвало да го знае “.

Церемонията „ Полицай на годината “ се провежда от ГДНП в партньорство с фондация “Доверие и протекция “. Отличията бяха връчени за 30-а поредна година. По традиция на нея се награждават чиновници и колективи, постигнали високи резултати и чиято работа е станала забележима за обществото.

На церемонията участваха професионалното и политическото управление на Министерство на вътрешните работи, шефове на основни и регионални дирекции в министерството и заместник-главният прокурор Мария Павлова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР