Главен инспектор Ивелин Иванов е временно преназначен за началник Районното

...
Главен инспектор Ивелин Иванов е временно преназначен за началник Районното
Коментари Харесай

Назначиха временен началник на полицията в Дулово

Главен контрольор Ивелин Иванов е краткотрайно преназначен за шеф Районното полицейско ръководство в Дулово със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Това оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Силистра. 

Днес новият началник бе показан пред състава на полицейското ръководство от зам.-директора на ОД на МВР-Силистра комисар Деян Монев.

Смяната на управителния пост се постанова заради дългото неявяване по медицински аргументи на титуляря основен контрольор Милен Радев. Повече от два месеца той е в болнични след тежък здравословен проблем и му следва дълготрайно възобновяване.

Ивелин Иванов е роден през 1976 година в Шумен. Завършил е Шуменският университет „ Епископ Константин Преславски “, компетентност „ Национална сигурност “, през 2006 година В системата на Министерство на вътрешните работи е постъпил през 1998 година като служител на реда в Регионалната дирекция на вътрешните работи - Шумен. Заемал е разнообразни позиции в охранителна и престъпна полиция. В Районното ръководство в Тутракан е назначен през 2019 година, а от началото на 2021 година досега оглавява Участък - Главиница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР