Героинята на днешната статия е рускиня от Перм. Тя се

...
Героинята на днешната статия е рускиня от Перм. Тя се
Коментари Харесай

Мъж оставил жена си, която се състарила с 15 години след ходене при козметик

Героинята на днешната публикация е рускиня от Перм. Тя се оплаква, че се е обърнала за помощ към козметик, искайки да поправя първите признаци на стареене, само че вместо това се състарила с 15 години.

37-годишната Светлана в никакъв случай не се е оплаквала от външния си тип.

 състаряване

След като отишла на козметик обаче дамата не се познала в огледалото. Жената от Перм се оплаква, че е остаряла с15 години и кожата й е изгубила предходната си разтегливост.

37-годишната Светлана признава, че след преобразяването е била напусната от избраника си, който спрял да разпознава обичаната си в Светлана.

Козметичката, която приключила Пермската здравна академия, инжектирала на Светлана Longidaza и лекарството разтворило подкожните тъкани на Светлана.

„ Просто желаех да поправям минималните промени, свързани с възрастта, само че даже не можех да си помисля, че лицето ми ще бъде загрозено, тъй че това да ми коства целия живот “, признава Светлана.

 козметик

„ Ти си остаряла. Ще си намеря по-млада “

Светлана работи като проектант. Преди няколко години по съвет на колежка дамата се обърнала към козметик, с цел да изправи назолабиалната дипла. Година по-късно Светлана повторила процедурата. След това леко нараснала устните си, по-късно изправила инфраорбиталната област.

За момента всичко беше наред. Познавах я близо 9 години, употребих единствено нейните услуги, препоръчвах я на другари. Отрицателни мнения за нея не видях. И нямах вътрешно чувство, че козметичката, която навестявам от доста години, може да ми навреди “, споделя Светлана.

През март 2020 година Светлана отишла за друга процедура.

„ Моето тогавашно гадже продължи да ми споделя (уж на шега): „ Ти си остаряла. Ще си намеря по-млада. ” А аз бях единствено на 36 години. за какво да съм остаряла? Но тази информация ми влезе в главатва “, признава дамата.

На рецепцията козметичката предложила на Светлана да разтвори остатъците от остарял гел „ Longidaza “. Пациентката се съгласила и на идващия ден след процедурата в лицето й започнаха да настъпват ужасни промени.

Разтворено лице

„ В рамките на три дни освен под очите ми, само че и горният ми клепач беше изцяло пресъхнал. Веждите паднаха надолу и се трансфораха в „ къща “, външните ъгли на очите се свлякога. Изпратих фотосите си на козметичката, попитах какво ми е станало. А тя отвърна единствено: „ Не си измисляйте. Само си мислите. Просто част от гела се е разтворила под очите. Всичко ще бъде както преди. “

Няколко дни по-късно козметикът инжектирал на Светлана друга доза Лонгидаза, а няколко седмици по-късно още една доза. Лекарката уверила, че всичко е наред, само че Светлана видя нещо напълно друго в огледалото.

„ Гаджето ми, несъмнено, незабавно ме напусна, когато ме видя за финален път, видя, че очите ми са хлътнали по разнообразни способи и има изразена асиметрия на очите и наподобявам грозно, освен това ми сподели че изобщо не наподобявам като преди и го е боязън да ме гледа “, споделя Светлана.

Жената се обърнала към други лекари и научила, че Longidaza е лекарство срещу белези, че не може да се инжектира под кожата и че има нескончаем резултат, т.е. разтваря тъканите в границите на 20 дни след приложението, а не 24 часа, както уверявала козметичката….

„ На клепачите се появиха бръчки, от орбитата на горния клепач излязоха хернии. Кожата увисна като парцал, лицето изцяло се отдалечи от черепа, връзката сред кожата и черепа, по този начин наречените връзки на лицето, изчезна. Сякаш сред кожата и костите на черепа няма нищо ”, разказва положението на лицето си Светлана.

Никой от лекарите, към които се обърнала дамата, не дал гаранция, че лицето й ще бъде възобновено.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР