Германският финансов център победи конкуренцията от осем други, докато ЕС

...
Германският финансов център победи конкуренцията от осем други, докато ЕС
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Франкфурт печели наддаването за домакин на нов орган за борба с прането на пари

Германският финансов център победи конкуренцията от осем други, до момента в който Европейски Съюз нанася последните линии на промените за мръсните пари.

Франкфурт завоюва конкуренцията за хазаин на влиятелния нов орган на Европейски Съюз за битка с изпирането на пари, AMLA, центърът на промените, последвали поредност от кавги с мръсни пари.

Финансовият център на Германия победи отвън конкуренцията от огромните градове, в това число Париж, Мадрид и Рим, в процедура на гласоподаване в четвъртък вечер (22 февруари), която може да сътвори нов казус за бъдещото разполагане на организации на Европейски Съюз.

„ Имахме толкоз доста сигнали за пробуждане през последните години, когато става въпрос за измиване на мръсни пари през главния поток на финансовата система “, сподели пред кореспонденти Мейрид Макгинес от Европейската комисия. „ Тази вечер ние отговаряме на тези позвънявания. “

Изборът на място е последният оставащ детайл от промяната на Европейски Съюз, която планува ограничавания за огромни парични транзакции...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР