Германската крайнодясна партия (АзГ) уволни дългогодишен говорител в понеделник след

...
Германската крайнодясна партия (АзГ) уволни дългогодишен говорител в понеделник след
Коментари Харесай

Германската крайна десница уволни говорителя си

Германската крайнодясна партия (АзГ) уволни дълготраен представител в понеделник след информация, че той обсъждал пукотевица или обгазяване на бежанци, идващи в страната. Има записи, уличаващи го в това.
Парламентарната група на антиислямската, антимиграционна АзГ, най-голямата опозиционна партия в Бундестага, съобщи пред Франс прес, че е уволнила Кристиан Лют " с неотложен резултат ", откакто се оказа, че той е изрекъл бомбастичните думи.
 Коронавирусът срина крайнодясната Алтернатива за Германия Коронавирусът срина крайнодясната " Алтернатива за Германия "
Популярността на крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) пада, ненапълно вследствие на неопределената им позиция за възбраните и огра...
Уебсайтът за вести Zeit Online заяви по-рано, че през февруари Лют разговарял с десен кореспондент от YouTube и е сниман скрито от търговски оператор.
В диалога той приветства обстоятелството, че " още повече мигранти " идват в Германия, откакто тя приема над един милион търсещи леговище по време на притока на бежанци през 2015-16 година, тъй като това ще бъде.
" Все отново можем да ги гръмнеме всички по-късно. Това не е проблем ", споделя Лют.
" Или ги залейте с бензин или както желаете. Не ме интересува! "
" Цайт онлайн " съобщи, че излъчилата записа ProSieben единствено е идентифицирала говорещия като почитан чиновник на AзГ, без да го назове.
 Бивш бояджия е новият водач на Алтернатива за Германия Бивш бояджия е новият водач на " Алтернатива за Германия "
Крайнодясната " Алтернатива за Германия " си избра нов водач. 44-годишният Тино Хрупала, които е някогашен бояджия от Саксония беше определен за...
Но уебсайтът съобщи, че няколко информатори са споделили, че говорещият е Лют. Видеото ще бъде излъчено по немската телевизия по-късно в понеделник.
От ProSieben споделиха, че мъжът се пробва да убеди журналиста, с който приказва, да работи с партията.
" Колкото по-зле се оправя Германия, толкоз по-добре за AзГ ", сподели той.
Два месеца след срещата Лют беше краткотрайно отхвърлен, откакто се е определил като фашист и е похвалил своя „ арийски дядо “.
Дядото на Лют е бил пълководец на подводница по време на Втората международна война и е получил Железен кръст от нацисткия водач Адолф Хитлер, заяви тогава „ Цайт “.
 Левите печелят в Тюрингия, „ Алтернатива за Германия “ са втори Левите печелят в Тюрингия, „ Алтернатива за Германия “ са втори
Лявата партия (ЛП) на Германия печели парламентарните избори на немската федерална провинция Тюрингия, която ръководи. Дясната попу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР