Гери-Никол си е спечелила прякора Яката дупара още от едно

...
Гери-Никол си е спечелила прякора Яката дупара още от едно
Коментари Харесай

Спря да пее и нагъва мекици: Гери-Никол потресе с двойна з@дница, яко се е освинила! (СНИМКИ)

Гери-Никол си е спечелила прякора " Яката дупара " още от едно време, само че сега като че ли не е " яка ", а напряко " мощна " и това е меко казано. Певицата, която потегли супер сполучливо преди години и направи няколко шлагера, най-много с помощта на Криско, от дълго време към този момент залезе.

Да, принцесата на богатия баща се опитва горе-долу да изплува и записва по някое парче със скъпо видео, финансирано от родителите й, само че нищо. Мижав интерес, както се споделя. Вече и медиите не я отразяват, не й се чете името, абе... слаба ракия.

Затова, вместо да работи, Герито скучае, пътешества (но това за нея е рутина) и... нагъва мекици. Само от мекици (образно казано) можеш да направиш такава обиколка на ханша, освен това за нула бройки.

Гери-Никол се появи с съвсем двоен размер з@дница, само че не се трогна и се барна в бански. Че и фотосите са правени по този начин, че да подчертават тъкмо върху задния й двор. Машалла, евала и прочие там, биха възкликнали турските ни съседи, които си тачат сходни " тезгяси ".

Видно е, че певицата има желания към типажи от сорта на Ники Минаж, които даже си оперират Д-то, с цел да го уголемят. На Герито най-малко е естествено, към този момент, а и тя е много дребна, тъй че всяко качено килце се вижда мигновено.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР