ГЕРБ-СДС се регистрираха в ЦИК за двата предстоящи избора на

...
ГЕРБ-СДС се регистрираха в ЦИК за двата предстоящи избора на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрираха в ЦИК за изборите: Надяваме се, че ще бъдем първа политическа сила

ГЕРБ-СДС се записаха в ЦИК за двата идни избора на 14 ноември – за президент и вицепрезидент и за Народно заседание. Документите на обединението и нужния брой подписи за регистрацията бяха импортирани от ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС в 46-oто Народно заседание Десислава Атанасова, ръководителя на Съюз на демократичните сили Румен Христов, ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев и други представители на партията.

„ Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ в идващия парламент. Показали сме, че можем да се съобразим с вота на хората”, уточни Десислава Атанасова на излизане пред медиите.

Тя отхвърли да приказва за имена и съобщи, че това следва да стане ясно доста скоро.

"Днес завършват номинациите за всички наши структури и за двата типа избори. Когато ги обобщим, обществото ще разбере и нашата кандидат-президентска двойка, и нашите листи за народни представители. Имената не са единственото значимо нещо, би трябвало да приказваме за изборния развой и за какво се стигна дотук. Как политическите партии, спечелили доверието на хората, не могат да носят отговорност, а българите още веднъж са принудени да отидат на избори неразбираемо защо ", добави Атанасова.

По думите й хаосът в политическата система се дължи на разбъркването, "което направи Радев и с това, че не беше център за обединяване и на институции, и на партии, с цел да носи отговорност за жителите. "

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР