Георги Димитров/Vesti.bgВелизар Енчев с коментар във фейсбук къде би трябвало

...
Георги Димитров/Vesti.bgВелизар Енчев с коментар във фейсбук къде би трябвало
Коментари Харесай

Енчев: Протестите трябва да са пред централите на Слави, Манолова и Иванов, които с ДПС промениха ИК

Георги Димитров/Vesti.bgВелизар Енчев с коментар във фейсбук къде би трябвало да се организират митингите пред турското посолство.

Протести би трябвало да има не пред турското посолство, а пред партийните централи на Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов, които на 29 април, дружно с Движение за права и свободи, гласоподаваха в Народно събрание скандални ремонти в Изборния закон.

С тях се разреши разкриване на безграничен брой изборни секции в страни отвън Европейски Съюз.

Водени от илюзията, че по този начин ще завоюват гласовете на българите в чужбина, те разрешиха на Ердоган да стане съдия в българските избори.

Ако 47-то Народно заседание не ревизира Изборния кодекс на това " Отровно трио ", Турция законно ще продължи да режисира изборния избор в България.

Министерство на външните работи трябваше не да стачкува пред турския дипломат в София, а да изиска от ЦИК класиране на изборите в Турция - само че не поради предизборната пропаганда в турските медии в интерес на Движение за права и свободи, а поради опороченото гласоподаване в изборните секции.

В тези секции имаше български дипломати и командировани от София държавни чиновници, само че нито един от тях не е реагирал на проведения безпорядък пред машините за гласоподаване.

Въпрос с нараснала компликация е за какво президентът не наложи несъгласие на поправките на триото " Трифонов-Манолова-Иванов ", а единствено няколко часа след приемането им в Народното събрание ги пусна за обявяване в " Държавен вестник ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР