Галин от време на време обича да споделя конспиративни видеа

...
Галин от време на време обича да споделя конспиративни видеа
Коментари Харесай

Галин се изказа: "Тия сатанисти не успяха да ме зарибят, да сложат будка за кебапчета"

Галин понякога обича да споделя тайни видеа и теории, които съществено го интересуват. В сторитата му в Instagram се появи конспирацията, че " Евровизия " се провежда от секрети кръгове, а концертите са изпълнени с митични и антични знаци, присъщи за сектите.

Тайните знаци били вплетени в сценографията, костюмите и държанието на изпълнителите, които се показват на сцената на песенния конкурс, се твърди във видеото, което Галин е споделил на стори.

Виж още: Истински митове! Азис попя на Галена, а тя развъртя невиждани кючеци

Не се тормозете обаче, тъй като Галин не се е поддал на никакви демонски и масонски въздействия. Певецът самичък показа това и сподели, че повече би се впечатлил от будка за кебапчета, кюфтета и бира, а не от сходни неща.

Виж още: Фитнес моделката Бояна Генова показа какъв ще е полът на бебето ѝ

 Instagram

Браво, Галине! Отваряш очите на почитателите си, които евентуално не са чували в никакъв случай за масони, илюминати и други сходни секрети общества, за които се твърди, че ръководят света, в това число и музикалната промишленост.

Преди години се твърдеше, че Бионсе и Джей Зи са част от илюминатите, за които се знае, че са неразрешени още през 18 век, само че други считат, че орденът е траял съществуването си.

Не се тормозим обаче за родните фолк величия, които едва ли биха били привлечени в сходни общности, в които членуват най-вече милионери. 

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР