Гълъбът е животно, на което се приписват много свръхестествени сили.

...
Гълъбът е животно, на което се приписват много свръхестествени сили.
Коментари Харесай

Ако сънувате двойка гълъби

Гълъбът е животно, на което се приписват доста свръхестествени сили. Той е дипломат на мира и любовта. Птицата се счита и за вестител. Обикновено, в случай че видите бял гълъб в действителния живот, нещо хубаво ще ви се случи.

Но какво значат сънищата с двойка гълъби? Нека се опитаме да ги разтълкуваме благодарение на някои национални поверия.

Време да намерите хармонията и салдото

Ако сънувате двойка бели гълъби и имате доста проблеми в кариерата, дома и фамилията, това е знак, че би трябвало да поработите над своите цели. Вашият метод на живот доста ви изтощава и не може да продължавате по този начин повече. Гълъбите идват, с цел да ви припомнят да се обърнете към своето вътрешно Аз и да помислите какво в действителност желаете. Фокусирайте се върху същинските си стремежи и оставете на втори проект нещата, които не ви носят същинско наслаждение. Намерете време за себе и за своите близки. Обръщайте повече внимание на половинката си.

 Гълъби насън

Не виждате, че някой желае да бъде с вас

Ако сте необвързани и ви се присънят бели гълъби, то бъдете сигурни, че си имате скришен почитател. Възможно е той даже да не е толкоз скришен. Просто вие сте прекомерно заети с други мисли и не можете да видите неговите любовни пориви. След подобен сън ви съветваме да се огледате. Любовта е там, където минимум допускате!

Предстои ви интервал на помъдряване и развиване

Гълъбите ви подсказват, че благодарение на различен човек ще получите скъпи уроци, ще помъдреете. И това ще подкрепи вашето духовно израстване.

Предстоят ви щастливи дни

Ако сънувате гълъби, които свиват гнездото си, то всичко в дома ви ще върви добре. Дори и да се появят някакви дребни недоразумения, бързо ще се справите с тях и не трябва да се притеснявате. А да стоите неразделно до своите близки и да ги подкрепяте. Семейството ни вдъхва най-голяма мощ и е повода ни да се борим до дъно.

Някой ви пази

 Бели гълъби насън

Ако преживявате интервал на огромни терзания, разочарования и чувствате, че губите вяра, сънят за двойка гълъби ви припомня, че някой бди над вас. Знайте, че не сте сами в цялата Вселена. Има някой, който ви закриля и се грижи за вашето благоденствие. Така че приемете всичко неприятно като потребен урок, извадете си нужните поучения и продължете напред.

Вижте смисъла на другите птици в съня.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР