Гаджето на ирландска барманка е арестувано от полицията, след като

...
Гаджето на ирландска барманка е арестувано от полицията, след като
Коментари Харесай

Гадже, арестувано в ирландски пъб в Ню Йорк, убивайки барман, заклан по време на работа: полиция

Гаджето на ирландска барманка е задържано от полицията, откакто се твърди, че я е намушкал във врата по време на промяната й тъкмо след щастливия час на Събота.

Marcin Pieciak от Queens, 36, беше задържан към 12:38 ч. на 1 април и упрекнат в ликвидиране втора степен и две обвинявания в владеене на оръжие при гибелта на 41-годишната ирландка Сара Макнали.

Два дни по-рано McNally и Pieciak бяха откарани по неотложност в NYC Health + Hospitals Elmhurst от Céilí House в Куинс. Там Макнали беше разгласен за мъртъв, а Пиецяк беше в сериозно положение от самонараняване с нож по врата и гърба, съгласно полицията в Ню Йорк.

Посетители на бара описаха за „ ужасното “ нахлуване в изявленията за New York Daily News, които оповестиха, че моменти откакто „ единствено стояха там и си говореха “ с клиенти към 18:30 ч., Макнали беше намушкан във врата от Pieciak и падна оцапан с кръв на пода.

Сара Макнали, вляво, беше намушкана във врата, до момента в който беше на промяна в пъб Céilí House в Куинс в събота, сподели представител на полицията в Ню Йорк. (@Sarah Mac/Facebook)

Източници споделиха на New York Post, че гаджето е държало ножове във всяка ръка, когато е бил доближен от реагиращата полиция, и че са употребявали електрошокови револвери против него, когато той е отказал да хвърли оръжията.

Не е ясно какво е провокирало убийството в бара, което полицията характеризира като битов случай. Говорител на полицейското ръководство на Ню Йорк сподели пред Fox News Digital, че Pieciak не е имал предходни арести от тяхната организация - само че той е бил задържан за домашно принуждение и преди, съгласно New`York Daily News. Окръжната прокуратура на Куинс отхвърли коментар по време на пресата.

Твърди се, че Макнали е била намушкана с нож от приятеля си Марчин Пиецяк в кръчмата Céilí House. (Fox5/@Sarah Mac посредством Facebook)

Двойката е живяла дружно няколко месеца преди кървавия безпорядък в събота, съгласно Post.

Дори О'Конър, майката на Макнали, сподели пред Irish Mirror, че щерка й живее в Ню Йорк повече от десетилетие.

„ Дъщеря ми беше убита – няма какво друго да кажа “, сподели О'Конър пред кореспонденти от магазина в дома си в Лонгфорд, Ирландия.

Мемориал за убитата барманка Сара Макнали пред къщата Céilí в Куинс, където тя е работила и е била убита. (Рони Джейкъбсън за NY Daily News посредством Getty Images)

Патронът на пъба Майк Грийн сподели пред Daily News, че познава двойката и „ към момента не може да повярва “ или „ да си го показа “ след случая.

" Те постоянно са били дружно. М е готин ", сподели Грийн, употребявайки прякора на гаджето и сподели, че двойката постоянно се мотае на водопоя в Маспет. „ И двамата. Ето за какво това малко ме разруши. “

„ Сара е положителни хора “, сподели Грийн за жертвата. „ Тя оказва помощ на хората. Всички й дължат пари. “

Макали е от окръг Лонгфорд в Ирландия, където преди този момент е работила като чиновник в пандиза, съгласно новинарските известия.( @Sarah Mac/Facebook)

Намушкването с нож е втората гибел на ирландка в Куинс за последните шест месеца. Миналия октомври 39-годишната служителка в ресторант и майка Денис Морган беше убита в жилището си от някогашния си сътрудник Джоед Таверас, заяви Irish Mirror.

27-годишен мъж беше прострелян при спор в дребните часове на сутринта пред кръчмата Maspeth през 2022 година, заяви Sunnyside Post.

Макнали беше „ благо, почтено момиче от Лонгфорд, окръг в централна Ирландия, сподели постоянният бар Майк Ламбе, 62, пред Post. Тя е работила в кръчмата единствено една година.

 

Грийн сподели пред Daily News, че Макнали е работил като изправителен чиновник на Изумрудения остров, преди да се реалокира в Щатите.

" Тя беше почтена! " сподели Ламбе, който живее единствено на две пресечки от кръчмата, добавяйки, че улицата има постоянни проблеми с дилъри и употребяващи опиати.

„ Става все по-лошо и по-лошо “, сподели той пред изданието.

Кристина Култър е кореспондент за Съединени американски щати и света за Fox News Digital. Изпратете имейл със препоръки за историята на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР