Г-н Лами също твърди, че лидерите и служителите на ЕС

...
Г-н Лами също твърди, че лидерите и служителите на ЕС
Коментари Харесай

По-близките връзки с ЕС са основният външнополитически приоритет на лейбъристите, казва Дейвид Лами

Г-н Лами също твърди, че водачите и чиновниците на Европейски Съюз намират работата със сър Кийр като „ мед на изгорял самун “ след непрекъснатите конфликти с държавното управление на торите, откогато Англия избра да напусне блока.

Високопоставеният народен представител добави, че в случай че лейбъристите завоюват изборите, ще има „ тонална смяна “ в връзките сред Обединеното кралство и Европейски Съюз с придвижване към връщане към по-редовни диалози сред държавните сили.

„ Това е наш приоритет номер едно, тъй като това е нашият заден двор “, сподели господин Лами за i's podcast за по-силно партньорство.

„ Това е наш приоритет номер едно, тъй като в Европа има война и тъй като имам вяра, че нашият предстоящ разцвет и сигурност се основават на положителните връзки с нашите европейски сътрудници. “

Лидерът сподели също, че има вяра, че гласоподавателите ще намерят за „ извънредно “ държавното управление да не сяда за договаряния с Европейски Съюз „ на всеки четири месеца или на всеки шест месеца “, с цел да разисква огромни проблеми. „ Трябва да се върнем към това “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР