Г-жа Винсънт, която тренира коне за поло, обикаляше магазина за

...
Г-жа Винсънт, която тренира коне за поло, обикаляше магазина за
Коментари Харесай

Ваза, купена в благотворителен магазин за 3,99 долара, се продава за 107 000 долара на търг

Г-жа Винсънт, която тренира коне за поло, обикаляше магазина за скъпи артикули Goodwill в окръг Хановер, Вирджиния, когато очите й попаднаха върху стъклената бутилка с алено и зелено завъртания.

Тя към този момент имаше чувството, че може да коства нещо, когато видя дребното „ М “ на дъното на вазата и си намерения, че може да е обвързвано с Мурано, остров във Венеция, прочут със стъкларските произведения.

„ Имах чувството, че може да е парче от $1000 или $2000 “, сподели тя съгласно New York Times. Тя добави, че „ няма визия какъв брой е добър в действителност, до момента в който не изследвах малко повече “.

Присъединявайки се към групи във Фейсбук, с цел да изиска съвет, на госпожа Винсент й беше казано, че това може да е произведение на изкуството на прочут италианец проектант и дизайнер Карло Скарпа.

След това тя беше ориентирана към аукционната къща Wright и изпрати фотоси на Ричард Райт, президент на аукционната къща, който „ имал в действителност положително възприятие “ сега, в който видял фотосите.

Специалистът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР