Футболният агент Джери Перейра коментира най-новото попълнение в отбора на

...
Футболният агент Джери Перейра коментира най-новото попълнение в отбора на
Коментари Харесай

Фабио Лима има много добра левачка

Футболният сътрудник Джери Перейра разяснява най-новото попълнение в тима на Левски Фабио Лима. Ето какво показа той пред сътрудниците от dsport:

" След като треньорът го е харесал е добре, че играчът е тук. Много почитам Костов, тъй като съм работил преди години с него. Той притегли един наш футболист в Металург Донецк. Предполагам, че го познавате, тъй като става въпрос за Зе Соареш. Щом той е споделил " да ", значи този футболист е в действителност добър, защото Костов е експерт. Мога да кажа персоналното си мнение. Този футболист е същият вид състезател като Уелтън. Той дриблира добре и играе единствено напред. Центрира добре, има прекрасен удар, добра левачка.

Аз работя с всички тимове. Не работя единствено с Левски или единствено с Лудогорец. Готов съм да потърся състезател на всеки, стига да ми изиска. Не работя единствено с бразилци, работя и с други играчи, само че през годините най-често с бразилци.

Марселиньо, Вандерсон и Уелтон са доста положителни играчи, които сме докарвали в България. Такъв беше и Вава преди много години. Той имаше доста качества, само че може би, не беше толкоз сериозен. Ако играеше в този момент, при тези условия, които има, щеше да се показа доста мощно. Да не пропущаме Зе Соарес и Жоаозиньо, които също направиха кариери. Много добър състезател беше и Дока от Литекс, който направи добър трансфер, а също и Бето. Той вкара бързо 9 гола и от Литекс го продадоха в Турция. Бих добавил и един аржентинец. Паломино от Лудогорец, който отпътува за Аталанта и мисля, че към момента играе там ", приключи сътрудникът.
 Ивелин Попов оказал помощ за прехвърлянето на Роналдо в Ростов
Ивелин Попов оказал помощ за прехвърлянето на Роналдо в Ростов

От Левски би трябвало да са му благодарни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР