Футболни фенове в Саудитска Арабия подозират, че заради Кристиано Роналдо

...
Футболни фенове в Саудитска Арабия подозират, че заради Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо и Матеу Лаос са приятели, притесняват се фенове в Саудитска Арабия

Футболни почитатели в Саудитска Арабия подозират, че поради Кристиано Роналдо известния рефер Антонио Матеу Лаос ще поддържа Ал-Насър в идното локално дерби против Ал-Итихад. В четвъртък вечер (19:30 часа) отборите, които заемат първите две места в класирането, се изправят в директна борба, която може да се окаже решаваща в битката за златните медали. Специално за този мач беше извикан известният испански арбитър.

В обществените мрежи обаче ентусиасти настояват, че Матеу Лаос е непосредствен другар с португалеца и може да реши да оказва помощ на неговия Ал-Насър. Нападателят игра в Ла Лига до 2018 година и неведнъж игра в мачове, ръководени от въпросния съдия. Двамата са се засичали и на интернационалната сцена, както се случи на Евро 2020 в срещата сред Португалия и Франция (2:2).

Няма обаче безапелационни доказателства, че двамата са кой знае какви другари.

Матеу Лаос и преди е управлявал дуели от шампионата на Саудитска Арабия. През сезони 2018/19 и 2019/20 той беше рефер на два мача, в които подвигна три червени и осем жълти картона. Иначе съдията към този момент разгласи, че в края на сезона приключва кариерата си.
 И съдията Матеу Лаос се регистрира с И съдията Матеу Лаос се регистрира с " достижение "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР