Футболистите от българския национален отбор по футбол, които вчера играха

...
Футболистите от българския национален отбор по футбол, които вчера играха
Коментари Харесай

Възстановяване за титулярите от мача с Танзания, пълноценна тренировка за резервите

Футболистите от българския народен тим по футбол, които през вчерашния ден играха цялостни 90 минути или най-малко едно полувреме при успеха над Танзания с 1:0, през днешния ден от 10:00 часа направиха възобновяване. Това бяха тъкмо 13 играчи - 11-те титуляри и влезлите на почивката Патрик-Габриел Галчев и Алекс Колев.

Останалите състезатели, които се появиха за малко време или пък въобще не взеха присъединяване в мача, през днешния ден се включиха в пълноценна подготовка. Тя беше водена от помощник-треньорите Петър Костадинов и Георги Донков и в нея бяха ангажирани появилите се като смени Живко Атанасов, Илиан Илиев-младши, Станислав Иванов, Георги Костадинов, както и останалите на пейката Георги Минчев, Лукас Петков, Петко Христов, Светослав Ковачев, Светослав Вуцов и Иван Дюлгеров. Същите играчи направиха нощес незабавно след мача и 20-минутна активация.

Днес след обяд футболистите ще получат отмора, до момента в който треньорският щаб ще мисли какъв брой и какви промени да направи за мача в понеделник против домакините. 

България ще затвори шампионата на ФИФА с мач с домакините, който стартира в 20:00 часа локално време (18:00 часа българско) на стадион " Тофик Бахрамов ". Главен арбитър ще бъде Кристо Тохвер от Естония. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР