Футболистът на Септември (София) - Борис Галчев заяви, че е

...
Футболистът на Септември (София) - Борис Галчев заяви, че е
Коментари Харесай

Боби Галчев каза истината: Чужденците в Първа лига пречат на младите български футболисти

Футболистът на Септември (София) - Борис Галчев съобщи, че е доста мъчно за български футболист да откри място в отборите от Първа лига, защото в последно време тимовете разчитат основно на прехвърляния от чужбина.

" Ако забележите предходната година, изключвам ЦСКА, Левски и Лудогорец, един български футболист, млад или на междинна възраст, доста мъчно можеше да играе в Първа лига. Локомотив Гражданско отделение и Монтана разчитаха главно на чужденци. Оставаха един Пирин и Нефтохимик, само че и те имаха по 6/7 чужденци. Дефакто един порядъчен футболист не може да играе в съвсем нито един клуб в Първа лига ", сподели Галчев за предаването по Диема - " Преди кръга ".

" Чест им прави на Славия, че вършат подобен план. Виждате и с продажбата на Петко Христов. Аз мога единствено да ги приветствам. Миналата година им беше мъчно, само че тази година потеглиха мощно и против ЦСКА. Загубиха от Ботев, само че мисля, че пловдивският отбор направи един от най-силните тимове в България и играе доста добре ", добави той.

" Димитър Васев е един доста добър треньор и доста почтен мъж. Това съгласно мен му пречи в България да си откри тим, тъй като тук сме привикнали доста хора да командват един клуб и неведнъж треньорът го имат за нищо ", приключи Галчев.

 Борис Галчев наказа Пирин и донесе успеха на Септември
Борис Галчев наказа Пирин и донесе успеха на Септември

Гостите бяха по-добрият тим и справедливо победиха в Благоевград
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР